5 masini care sunt TANCURI atat mecanic cat si estetic

Cand spun tancuri ma refer la mai multe caracteristici ale masinilor pe care le listez mai jos. Trebuie sa fie foarte bine puse la punct din punct de vedere mecanic, fiabile, daca iei o groapa sanatoasa cu ele sa nu ti se rupa roata, sa arate solid si sa se simta stabile si lipite de asfalt cand le conduci.

BMW X5

Ce lista de masini care sunt TANCURI ar fi asta daca nu as include BMW X5. Este arma aleasa de mafiile rusesti. Este favorita bombardierilor. Este intruchiparea sub forma de masina a expresiei “da-te ca-l bat”. Cand este modificata cu gust te sperie la cat de bine arata si la cat de bine se mica. Orice melodie de Night Lovell are videoclip cu un nebun intr-un X5 trecand milimetric cu 200 la ora printre masini in trafic. Daca vrei intimidare, alege-o pe asta.

Audi A4

Este o masina de tip wagon (brec) care are atat atractie estetica cat si piese Volkswagen. Din acest motiv este o alegere foarte buna daca iti doresti o masina de familie care nu este nici foarte scumpa dar are dotari si este lipita de asfalt in curbe. Faptul ca arata agresiv este un bonus.

Toyota Land Cruiser

Este o masina MARE. Poate folosita in toate scopurile posibile in afara de mers pe stradute inguste. Arabii au rugat frumos Toyota sa le faca un Cruiser cu v8 ca sa poata sari pe dunele din desert cu ea si Toyota exact asta a facut. Este masina blindata a persoanelor juridice si politice. Nu este ieftina absolut deloc, iti va lasa o gaura in buzunar dar stii ca daca ai impact frontal cu alta masina mai mica, aproape o vei simti.

Volkswagen Passat

Asa cum a spus un bun prieten, “There is no Volkswagen without swag”. Daca fumezi la volan, mergi la sala, cari frigidere si mergi la munte la gratar la rau, asta este masina perfecta pentru tine. Este fiabila, sigura, are o comunitate imensa si e usor de reparat. Nu arata ea foarte agresiv dar nu ai cum sa intelegi iubirea pentru Passat decat dupa ce ai condus unul.

Mercedes GLC

Este masina cu clasa care nu atrage atentia asa de mult. Intimidanta, cu stil, sisteme de siguranta cat cuprinde este o masina pe care te poti baza oricand. Este genul de masina din care te dai jos purtand Armani, un Rolex la mana si un Iphone de ultima generatie in buzunar.

Concluzie

Cu acest articol am facut putin misto. Am vrut sa va mai scot din starea de nevroza pe care ne-o induce criza in care ne aflam. Daca va plac articolele mele, nu uitati sa le trimiteti prietenilor si pasionatilor pe care ii cunoasteti. Nu uitati sa apasati pe clopotel pentru a fi notificati daca pun un nou articol pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *