Despre

Cateva informatii despre mine:

Numele meu este Pavel. Sunt pasionat de masini de cand ma stiu. M-am decis sa fac acest blog pentru a imi tine audienta la curent cu ultimele mele pareri si ocazional stiri din lumea masinilor, calitate peste cantitate. Sunt un entuziast al tehnicii, al vitezei si al pasiunii pentru masini si sunt nerabdator sa impartasesc cele mai interesante descoperiri si interese.

Articolele pe care le scriu sunt atat din perspectiva mea personala, cat si din alte surse, cu link-uri.

Am un Daewoo Cielo, sunt la liceu in Bucuresti si imi petrec majoritatea timpului facand business, parcurgand distante lungi cu bicicleta sau programand. De cand am descoperit sudura am stiut ca pot construi ceva care sa fie ieftin si foarte distractiv, asa ca am construit acest kart. L-am construit si pentru ca atunci nu aveam carnet si singurul mod prin care puteam apasa pedala de acceleratie era acesta.

Fiind pasionat de web development, am facut si un website, InfomeRO, de la zero, in HTML si CSS si l-am inscris la concursul CIP Vaslui, unde am luat locul 2 national. Website-ul nu am mai putut sa il hostez, dar am pus toate articolele legate de tehnologie si informatica aici. Nu am luat locul 1 pentru ca o parte din javascript-ul de pe homepage nu functiona pe minunatul ” Internet Explorer” si  se vedea nasol. Dupa aceea, am facut acest website, cu care initial am inceput sa experimentez cu WordPress, dar ulterior m-am apucat de blogging…

Eu consider ca aceasta pasiune are o latura amuzanta, motiv pentru care postez meme-uri zilnic pe pagina de Instagram.

Pagina de Facebook

Politica de confidentialitate