Drifturile la Baneasa

Drift-ul este modul nostru preferat de „show-off”. Nu numai ca esti in mijlocul atentiei, mai ales cand se strange Vineri seara toata lumea in jurul unei masini care face cerculete. Nu arati numai ca ai o masina puternica, dar daca ai o toba sport, sunetul motorului la limitator combinat cu fumul cauciucurilor este un drog mai puternic si mai scump decat orice ;).

Fie ca ai un Porsche sau un bmw seria 1 cu 150 de cai, daca poti sa faci sa iti plece spatele, esti bine venit la Baneasa. In unele zile ai noroc, pentru ca vin squad-uri de supercar-uri care fac un super show, iar in alte zile vin doar cativa pasionati. Singurul mod de a afla este sa vii. Vineri seara este sarbatoarea oficiala a drift-ului XD

Este genial ca in Romania avem o comunitate care are cultura drift-ului asa dezvoltata, dar si cand vine politia, toata lumea o ia in toate directiile. Unii pe DN si unii prin spate si prin padurea Baneasa. Citeste si ce amenda poti lua pentru drift si cerculete.

Aici este un video reprezentativ cu ce se intampla deobicei la acest car meet:

Recent, a fost un incident in care un BMW a intrat in taxiurile parcate din fata mall-ului. Fiind polei, nu a putut sa puna frana la curba de 90 de grade de deasupra intrarii in parcarea subterana.

DIGI24 scrie: „In imagini se vede cum maşina taie cu viteză mare şoseaua, evită la milimetru mai multe taximetre parcate pe marginea drumului, intră în zona pietonală şi se opreşte abia după ce loveşte un ornament de Crăciun…”

Eu zic ca nu „evita la milimetru” niciun taxi 🙄

Citeste restul articolului pe site-ul DIGI24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *