Ford Mustang – Ce il face asa special?

Ford a facut Mustang-ul, de la bun inceput, pentru ca a vazut o piata pentru o masina puternica, pe care sa si-o poata permite mai multa lume. Motivul pentru care iti poti cumpara si azi aceasta masina legendara, incepand cu 38.000 EUR, este faptul ca de-a lungul timpului a fost indragita de absolut toata lumea. Datorita volumului imens la care a fost construita, Ford si-a permis sa adauge din ce in ce mai multe functii si imbunatatiri de-a lungul timpului, timp in care, a mentinut pretul aproximativ la acelasi nivel.

Lista preturilor 2018:

Avand in vedere ca se scumpeste benzina din ce in ce mai mult, Ford a realizat ca poate adauga o optiune in care nu il cumperi cu legendarul V8 de 5 litri, ci cu un motor inline 4, de 2.3 litri care are doar cu 100 de cai mai putin si este si mai ieftin. Nu vei avea ragetul american al Mustang-ului, dar nu se aude nici rau.

Specificatii motorizari 2018:

De-a lungul timpului, a avut mai multe redesign-uri si modificari, dar baza de pony car, pe care o iubim cu totii a ramas la fel.

Ford Shelby este o versiune imbunatatita, de performanta a mustang-ului, cum e M performance la BMW sau ///AMG la Mercedes.

Putem spune ca este o masina virala. Pentru ca are tractiune pe spate, unii „mesteri” o tureaza prea tare cand pleaca din curba si s-a nascut meme-ul „Mustang, the crowd killer”:

In concluzie, este o masina care poate fi folosita si ca show-off, dar si ca daily driver, ECOBOOST-ul consuma 7 litri la suta si este destul de fiabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *