Top 5 masini NOI pentru incepatori, sub 15.000€

In general este bine sa iti cumperi o masina relativ ieftina, deoarece daca o lovesti nu te va costa o avere sa o repari. Acest ghid contine cele mai bune masini pe care le poti cumpara sub 15.000 EUR.

Nu vei ramane cu masina asta, dupa facultate o sa poti sa iti permiti o alta masina, asa ca nu trebuie sa ai toate functiile si optiunile de pe acum. Iti trebuie o masina simpla, cu care sa poti conduce in siguranta.

Hyundai i30

Desi este putin mai scumpa decat alte masini de pe aceasta lista, este cea mai confortabila, spun din experienta personala. Ai multe functii si beneficii pe care nu le asteptai intr-o masina la pretul asta. De la un computer de bord bine pus la punct si un sistem audio beton, pana la detalii mici cum ar fi lumini deasupra compartimentului din mijloc si un interior foarte bine pus la punct.

De la 14.300 EUR – LINK

Opel Corsa

Este masina aleasa de studenti. In primul rand, este foarte fiabila. Asa cum tinerii sunt renumiti prin felul cum isi trateaza masinile, aceasta masina a fost facuta sa poti sa dai in ea si sa nu se strice asa repede ca altele. Daca ai un stil agresiv de condus, masina asta este pentru tine.

De la 12.000 EUR – LINK

Toyota Yaris

Are un motor foarte eficient, tipic Toyota, care consuma 4 litri la suta de km, avand 70 de cai putere , un litru, benzina. Este cea mai fiabila masina din aceasta lista si a primit si multe premii pe aceasta tema. Daca vrei o masina care sa fie mica, usoara si infipta, ia-ti un Yaris.

De la 12.250 EUR – LINK

Skoda Fabia

Este o optiune ieftina, dar buna, a oricarui student. Daca nu vrei sa ai cine stie ce „briz briz” -uri in masina si o vei folosi doar ca sa te duci de la A la B, nu merita sa platesti mai mult, asa ca masina asta este pentru tine. Ai tot ce ai nevoie intr-o masina decenta si confortabila.

9 950 EUR – LINK

Dacia Logan

Este masina romanilor. Pentru ca este asa de populara si apreciata, pretul intretinerii este foarte mic, prin simplul fapt ca volumul pietei este foarte mare. Este si destul de fiabila, avand in vedere ca este aleasa de toti taximetristii si vezi destul de multe Logan-uri cu peste 500.000km la bord.

Daca vrei o masina care sa te poata duce de la A la B si sa aiba piese foarte ieftine si sa fie destul de fiabila, Dacia Logan este pentru tine.

O configuratie decenta costa 10.000 EUR: LINK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *