Top 5 masini Second-Hand pentru incepatori

Acest ghid este pentru masinile SECOND-HAND care li s-ar potrivi incepatorilor. Pentru a vedea Top 5 masini NOI pentru incepatori, da click aici.

In functie de bugetul fiecaruia, acest top poate fi mai mult sau mai putin accesibil. Nu am vrut sa pun nici masini foarte scumpe, chiar si Second Hand, dar nici cazane care nu mai au mult de trait. Masina unui incepator trebuie sa fie si foarte fiabila, astfel incat sa nu se strice rulmentul unei roti prima data cand da cu ea de o bordura. Aceste modele sunt foarte bune in general, in functie de bugetul fiecaruia, isi alege generatia:

Toyota Auris

Imagine similară

Toyota este cunoscuta pentru fiabilitate. Pe langa asta, daca ti se strica ceva este foarte simplu de reparat, tipic gigantului japonez, astfel incat poti invata si putina mecanica, fara sa strici… prea multe. In functie de model, consumul este aproape cat al unei motociclete.

Ford Fiesta

Intr-adevar are piese putin mai scumpe, dar este o masina cu un istoric mare in motorsport, cu o comunitate mare in care este imposibil sa gasesti rezolvarea a oricarei probleme pe care o ai. Personal, imi place faptul ca este foarte stabila in curbe si pur si simplu felul in care se simte overall.

Opel Astra

Imagini pentru opel astra

Orice model de Opel Astra ai avea, este o masina foarte iertatoare, atat din punct de vedere al condusului cat si din punct de vedere mecanic. Are frane puternice si un motor in care orice ai baga, merge brici. Cunosc pe cineva cu Astra 2007 care si-a calat motorul pentru ca nu a schimbat uleiul si nu l-a completat deloc pentru o perioada foarte lunga de timp. Tot ce a trebuit sa faca a fost sa puna ulei in el, sa dea de cheie de cateva ori si pana si in ziua de azi merge impecabil. Cum? Nici eu nu pot sa imi explic.

Volkswagen Passat

Daca vrei o limuzina cu mai mult „lux”, asta e masina pentru tine. Nu e nici scumpa, poti gasi un B6 bun la 4500EUR daca stii unde sa cauti. Ai optiuni multe, loc, stabilitate, nu ii mai scade valoarea prea mult in viitor si e si destul de safe. Volkswagen are piese scumpe, dar nu se strica des.

Skoda Octavia

Skoda e tot din grupul Vag, dar se diferentiaza de Volkswagen prin design si clasa. Daca vrei o masina care sa nu arate a cazan in cativa ani iti poti lua o Octavia de care sa ai grija si sa stii ca o sa te tina ani buni. Singura boala pe care o are este ca la kilometraj mare incepe sa manance ulei de trebuie sa faci plinul odata cu benzina 😉

Sper ca v-a placut acest articol, spuneti-mi pe pagina de Instagram sau pe Facebook despre ce vreti sa fie urmatorul 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *