Umorul in comunitatea masinistilor

Eu cand vad comunitatea masinistilor, vad un simt al umorului, special. Aceasta pasiune are o latura foarte amuzanta, de aceea am lansat pagina de instagram PPM Oficial, unde postez zilnic poze amuzante, fac shoutout-uri si raspund la mesajele fanilor. 😉

Puteti sa imi trimiteti orice idee de meme sau de poza pe care sa o postez, iar eu va voi da tag. Raspund la absolut toate mesajele pe care le primesc si vorbesc cu multi pasionati despre masinile lor si ale altora.

Cand merg la car meet-uri in Baneasa sau la diferite evenimente, observ doua tipuri de umor. Cel empatic, bun si cel pasiv-agresiv.

Cei empatici nu fac glume despre altii, ci cu altii. Orice gluma pe care acestia o fac nu denigreaza pe nimeni. Acest tip este absolut ideal, pentru ca aduce mai multi masinisti impreuna.

Cei pasivi-agresivi, au un umor toxic. Acestia denigreaza alte masini sau persoane pentru propriul interes, sa faca altii sa rada. Afla: De ce exista ura in comunitatea masinistilor?

Noi trebuie sa promovam primul tip de umor. Acela care te face sa razi si sa ai o stare de bine, de familie, cu alti masinisti.

Haideti pe pagina, da-ti un follow si eventual un share si spuneti si altora de aceasta pagina. Puteti gasi link-ul si in partea dreapta a site-ului.

Postez zilnic poze de genul:

Happy driving! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *